Вийти або перемкнутися
Якщо є інший воркспейс, перемкніться з меню. Вихід відв’язує членство; таблиці лишаються в організації.
Видалити акаунт
Спочатку експортуйте, якщо потрібна копія. Видалення акаунта прибирає вас. Воркспейси, де ви єдиний власник, видаляються разом з акаунтом.
Платну підписку скасуйте окремо в Білінгу, якщо план більше не потрібен. Див. Вивантаження або видалення даних.