Usuń z zespołu
Właściciele przestrzeni roboczej mogą usunąć członka w ustawieniach zespołu. Nie można usunąć ostatniego właściciela przestrzeni.
Po usunięciu
Członkostwo zostaje odłączone. Tabele i rekordy zostają w przestrzeni roboczej — nie są własnością osoby. Usunięcie kogoś z jednej przestrzeni nie kasuje jego konta, jeśli nadal należy do innej przestrzeni lub organizacji.